Velence Irsai Olivér 2019

„A vízben pihenő vidrák rajonganak a citrusos, bodzás illatokért és nagyon szeretik a játékosan savas, intenzív ízeket. Ezt a csodás Irsai Olivért a pihenő vidráknak és Neked készítettük.”

Ízében: szőlővirág, bodza, citrus ízek találhatóak. Játékos savak, intenzív ízélmény. Az Irsai Olivér a 2017-es VinAgora Nemzetközi Borversenyen aranyérmet szerzett.

Velence Rozé cuvée 2019

kékfrankos, zweigelt, cabernet sauvignon, syrah, kadarka

„A szerelmes vidrák imádják az epres, málnás illatokat. Természetesen nekik és persze Nektek készítettük ezt az ízében friss, könnyed rosét.”

A bort hosszú korty, friss és könnyed savak, eper, málna és virágoskert illat jellemzi. A Velence Rosé Cuvée egy zamatos, testes és értékes bor, melyben az etyek-budai borvidék izgalmas fajtáinak harmonikus ötvözete található.
 A 2017-es VinAgora Nemzetközi Borversenyen a Rosé Cuvée is kiválóan szerepelt: ezüstéremmel díjazták.

Velence Zöld veltelini 2019

„A labdázó vidrák kedvence a csonthéjas, zöldfűszeres illat és az intenzív, mégis kedves ízélmény. Ezt a játékos zöld veltelinit a labdázó vidráknak és Neked készítettük.”

A borban a zöldfűszeres, ásványos és csonthéjas illat dominál. A Zöld Veltelinit jelentős terméskorlátozó technikával termeljük a szőlőterületen, ám a mennyiséget kárpótolja a kiemelkedő minőség. A magas ásványianyag-tartalom mellett egy intenzív, izgalmas ízvilág jellemzi.

Velence Rajnai Rizling – Chardonnay 2019

„A zenekedvelő vidrák nagyon szeretik az almás, körtés illatokat és a ropogósan savas ízeket. Ezt a Rajnai Rizling-Chardonnay cuvée-t nagy odafigyeléssel készítettük nekik és természetesen Neked is.”

Egy különleges szerkezetű bor, melyben az alma, körte és gyógynövény illatok dominálnak; ropogós savak jellemzik.

Velence Cserszegi fűszeres 2019

„A bicikliző vidrák imádják a bodzás, virágos illatokat és a citrusos, intenzív, kedves ízeket. A sportos vidráknak és Neked készítettük ezt a kellemes Cserszegi Fűszerest.”

A bort a virágos, muskotályos és bodzás illat, intenzív, citrusos savak és kedves test jellemzi. A Cserszegi Fűszerest egyfajta reduktív ízvilág jellemzi. Üde savakkal és jó savgerinccel rendelkező bor.